Extra steun

Via ‘Stevig Ouderschap’ of ‘VoorZorg’ kun je een extra steuntje in de rug krijgen vanuit GGD Hollands Noorden. Samen kijken we waarbij jij hulp kunt gebruiken.

Stevig Ouderschap

Met de komst van een kind breekt een heel nieuwe fase aan in je leven. Je moet misschien even wennen aan je rol als ouder en je wilt weten hoe je hier het beste mee om kan gaan. Of je hebt vragen over de groei en ontwikkeling van je kind. De Jeugdgezondheidszorg (consultatiebureau) van GGD Hollands Noorden helpt je hier graag bij. Soms is dit niet genoeg en heb je behoefte aan extra steun. Aan een persoon die naar je luistert, met je meedenkt en eventueel advies geeft. Gewoon bij jou thuis. Dan kun je helemaal gratis gebruik maken van het programma Stevig Ouderschap.

VoorZorg

Je bent zwanger. Dat kan best spannend zijn, zeker als je zelf veel hebt meegemaakt of in een kwetsbare situatie zit. Er gebeurt zoveel in je lichaam dat nieuw is. Er verandert ook van alles in je leven. Misschien vraag je je af wat je allemaal moet regelen en komt er veel op je af. Sommige vrouwen hebben een extra steuntje in de rug nodig in deze belangrijke periode. Om wat voor reden dan ook. Het programma VoorZorg kan daarbij helpen. De VoorZorg-verpleegkundige weet veel over zwangerschap, de bevalling en wat er hierna gebeurt. Zo kunnen jij en je baby een goede start maken. Een vaste jeugdverpleegkundige komt bij jou thuis tijdens en na je zwangerschap tot je kind 2 jaar is. De hulp is gratis en krijg je naast de zorg van de verloskundige,  kraamverzorgende en het consultatiebureau.

Vragen over Extra steun ?

Heb je vragen of wil je meer informatie over Extra steun (Stevig Ouderschap of VoorZorg)?
Stuur een e-mail