Onderzoeksbureau Noord-Holland Noord

Onderzoeksbureau Noord-Holland Noord is onderdeel van GGD Hollands Noorden. Wij richten ons primair op gemeenten en zorg- en welzijnsorganisaties in de regio. Onze dienstverlening bestaat uit evaluatieonderzoek, monitoring, tevredenheidsonderzoek, literatuuronderzoek, onderzoeksadvies, ontwikkelen van vragenlijsten en statistische analyses.

Onderzoeksbureau Noord-Holland Noord. Krachtiger met meer kennis!

Wil je weten wat Onderzoeksbureau NHN voor jou kan betekenen? Of heb je behoefte aan een oriënterend gesprek waarin wij nader met elkaar kennismaken? Op basis van de wensen, behoeften en verwachtingen bepalen we in overleg de juiste onderzoeksaanpak en kunnen wij een indicatieve offerte uitbrengen.

Contact

Gekleurde potloden omringen een vergrootglas.

Krachtiger met meer kennis

Full-service onderzoek

Zoek je iemand die jouw onderzoek van begin tot eind kan uitvoeren? Onderzoeksbureau NHN begeleidt en adviseert je graag.

Advies en begeleiding

Voer je zelf een onderzoek uit en heb je behoefte aan ondersteuning bij een deel hiervan? Onderzoeksbureau NHN begeleidt en adviseert je graag.

Informatie op maat

Onderzoeksbureau NHN levert informatie op maat op basis van bestaande onderzoeksgegevens. Dit kan in elke gewenste rapportagevorm.

Over Onderzoeksbureau NHN

Onderzoeksbureau NHN zorgt voor een gezondere regio door onderzoek, advies en informatie op maat op het gebied van publieke gezondheid, welzijn en zorg.

Onze projecten

Onderzoeksbureau NHN toont je graag onze meest recente projecten. Zo krijg je een idee over wat we voor jou kunnen betekenen.

Onze opdrachtgevers

Onderzoeksbureau NHN werkt voor verschillende opdrachtgevers in de regio. Wij zijn trots op deze mooie samenwerkingen.