Gezondheidspanel

Het Gezondheidspanel bestaat uit inwoners in Noord-Holland-Noord, die een paar keer per jaar online een aantal vragen beantwoorden. Lijkt het jou leuk om hieraan mee te werken? Je bent van harte welkom om je aan te melden en je mening te geven over allerlei onderwerpen die met gezondheid te maken hebben. Je krijgt natuurlijk updates over de resultaten.

Het Gezondheidspanel is bedoeld om inzicht te krijgen in de meningen, ervaringen en behoeften van inwoners over aan gezondheid gerelateerde onderwerpen. Met deze informatie kunnen GGD Hollands Noorden, gemeenten en andere organisaties activiteiten organiseren om de gezondheid van inwoners in regio te verbeteren. Het Gezondheidspanel is een aanvulling op de andere onderzoeken die door team Epidemiologie van GGD Hollands Noorden worden uitgevoerd, zoals de Kindermonitor en de Gezondheidsmonitor Volwassenen en Ouderen.

Resultaten

De resultaten van de gezondheidsonderzoeken van GGD Hollands Noorden en andere organisaties komen samen in de Gezondheidsatlas Noord-Holland-Noord. Je vindt er grafieken, cijfers en publicaties over de bevolking, gezondheid, leefstijl, welzijn, zorggebruik en leefomgeving van inwoners in onze regio.

Wil je meedoen?

Meedoen is heel eenvoudig. Meld je hieronder aan voor het Gezondheidspanel. Je ontvangt dan een bevestigingsmail, waarmee je de aanmelding kunt voltooien. Daarna ben je lid van het panel en wordt je een aantal keer per jaar per e-mail uitgenodigd om een korte online vragenlijst in te vullen. Meestal staat een vragenlijst twee weken online. Binnen deze periode kun je zelf bepalen wanneer je de vragenlijst invult. Dit duurt ongeveer 5 minuten.