Gezondheidscentrum Sekswerkers

Ben je sekswerker, dan is je gezondheid heel belangrijk. Gezondheidscentrum Sekswerkers biedt zorg op het gebied van seksuele gezondheid (soa, hiv), informatie over veilig werken, anticonceptie en abortuszorg, misstanden en financiële/psychische ondersteuning. Onze zorg is gratis en anoniem, ook zonder verblijfsvergunning.

Locatie Gezondheidscentrum Sekswerkers met fietsen en scooter voor de deur.

Wat kunnen we voor je doen?

Gezondheid & Seks

Als sekswerker is je gezondheid belangrijk. Lees over testen op en herkennen van soa’s en hoe je jezelf kunt beschermen. Ook lees je over vaccinaties, anticonceptie, abortus en hygiëneadviezen.

Starten & stoppen

Starten met sekswerk brengt rechten en plichten met zich mee. Waar wil je werken en wat moet je regelen? Stoppen met sekswerk? Hier vind je financiële en andere handige informatie.

Hulp & ondersteuning

Je kunt bij ons terecht als je wilt praten of als je een probleem hebt. Hier vind je informatie over omgaan met geld, relaties, eenzaamheid, zelfvertrouwen en overbelasting.

Misstand melden

Bij onze samenwerkende partner Centrum Seksueel Geweld biedt professionele hulp aan iedereen die een ongewenste seksuele ervaring heeft meegemaakt.

Team Gezondheidscentrum

Maak kennis met de artsen, verpleegkundigen seksuele gezondheid en de maatschappelijk werker van ons Gezondheidscentrum.

Over Gezondheidscentrum

Wij hebben als doel om sekswerkers te faciliteren bij hun fysieke en psychische gezondheid, weerbaarheid, signaleren van geweld, zelfredzaamheid en meer.

Nieuws