Vaccinatieronde RVP voorjaar 2024

Heb jij of heeft jouw kind een oproep ontvangen van het RIVM/GGD Hollands Noorden voor één van de volgende vaccinaties: Meningokokken ACWY, HPV, of DTP/BMR? Je kunt vanaf nu je afspraak maken voor de vaccinatie waarvoor je bent uitgenodigd. Let op! Als je meerdere uitnodigingen hebt ontvangen voor verschillende vaccinaties, dan volstaat 1 afspraak. Als je dit tijdens de afspraak meldt, dan kunnen er 2 vaccinaties worden gegeven.

Vragen over de verschillende ziektes en vaccinaties?

Op 12 maart organiseren wij een gratis online bijeenkomst ‘Rijksvaccinatieprogramma voor kinderen: Waarom vaccineren en waartegen?’ Tijdens de bijeenkomst kun je zelf ook vragen stellen via de chat! Aanmelden kan hier. Je kunt ook mailen naar rvp@ggdhn.nl 

Meningokokken ACWY (14-jarigen) 

Jongeren geboren in 2006 tot en met 2010 én hiervoor zijn uitgenodigd. Klik hier om online een afspraak te maken voor vaccinatie bij jou in de buurt. 

DTP/BMR (9-jarigen) 

Alle jongeren geboren in 2015 en hiervoor zijn uitgenodigd. Ben je ouder, maar heb je deze prik nog niet gehad? Dan mag je natuurlijk ook een afspraak maken. Klik hier om online een afspraak te maken voor vaccinatie bij jou in de buurt.  

HPV

Jongens en meisjes geboren tussen 2006 en 2014 die de serie nog niet hebben afgemaakt of nu starten. Klik hier om online een afspraak te maken voor vaccinatie bij jou in de buurt.

HPV 18+

Ben je geboren in 2005 of ouder? Kijk hier waar en wanneer je terecht kunt. Je hebt geen afspraak nodig.