Vrije inloop vaste priklocaties en pop-up Hoorn

  • We hanteren vrije inloop op onze vaste priklocaties Alkmaar, Den Helder, Hem en Middenmeer. Check de actuele vrije inlooptijden op prikkenzonderafspraak.nl. Je kunt hier terecht voor de basisserie vaccinaties en de herhaalprik. Vergeet je legitimatie niet. Gezondheidsverklaring en mondkapje liggen voor je klaar.
  • Op de zaterdagen 3, 10 en 17 december kun je bij GGD locatie Maelsonstraat (alleen) terecht voor de herhaalprik. Een afspraak is niet nodig. Je kunt vrij binnenlopen tussen 09.30-16.30 uur. Vergeet je legitimatie niet. Gezondheidsverklaring en mondkapje liggen voor je klaar.
  • Je kunt ook nog steeds een afspraak maken. Iedereen van 12 jaar en ouder kan een afspraak maken voor de herhaalprik met het vernieuwde vaccin. Je hoeft niet te wachten op de uitnodigingsbrief. Een afspraak maken kan online op planjeprik.nl of telefonisch via 0800-7070.

Novavax vaccin

Vanaf nu is het Novavax vaccin beschikbaar als herhaalprik voor mensen die geen mRNA vaccin of het vectorvaccin van Janssen kunnen of willen krijgen. Wil jij een herhaalprik met Novavax? Bel voor een afspraak met 0800-0174. GGD Hollands Noorden prikt niet met Novavax. Je kunt op afspraak terecht in: Je kunt terecht in Amsterdam, Arnhem, Geleen, Goes, Groningen, Heerenveen, Nieuwegein, Rotterdam, Veghel en Zwolle.

Gele boekje

De vaccinatie kan in het gele boekje worden gezet. Zoals bekend heeft dit geen rechtsgeldigheid. Daarvoor heb je de CoronaCheck App nodig. Via deze app kun je ook een papieren bewijs aanvragen en uitprinten. Heb je nog geen geel boekje? Dan kun je deze bestellen via Vaccinatieboekje | Sdu.