U bevindt zich hier

Hoe dien ik een afspraakverzoek in?

Behoor je tot één van de genoemde risicogroepen? Dan kun je online een afspraak verzoek doen, via:

Afspraakverzoek indienen 

 

Na het invullen van deze online vragenlijst kan het zijn dat, om een afspraak te kunnen inplannen, je telefonisch contact moet opnemen met de verpleegkundige seksuele gezondheid.

Het online aanvragen van een soa consult betekent niet automatisch dat je in aanmerking komt voor een test. Het kan zijn dat je na een zorgvuldige intake alsnog naar de huisarts wordt verwezen. 

Tijdens het telefonisch contact kan persoonlijke of intieme informatie besproken worden om te bepalen of je in aanmerking komt voor een consult en op welke termijn je kunt komen, Het is alleen mogelijk een afspraak tot maximaal 3 weken in de toekomst te maken.

Let op: wij adviseren om tenminste 14 dagen te wachten na onbeschermd seksueel contact. Heb je klachten die zijn ontstaan na seksueel contact of is er sprake geweest van seksueel geweld, neem dan contact met ons op. We kunnen dan direct een afspraak voor je inplannen.

 

Heb je een afspraak met de afdeling Seksuele Gezondheidszorg in Alkmaar? Dan vindt deze afspraak plaats op Hertog Aalbrechtweg 5 (naast station Alkmaar Noord) en NIET op ons hoofdkantoor op Hertog Aalbrechtweg 22.