U bevindt zich hier

Afspraak maken

Maak nu online een afspraak op ons reizigersspreekuur. Telefonisch een afspraak maken tijdens kantooruren kan natuurlijk ook: 088 - 0100 530.

 

Zwanger op reis

Het is belangrijk om goed af te wegen of een reis naar de subtropen of tropen tijdens de zwangerschap wel of niet gemaakt moet worden. Wanneer er tijdens de zwangerschap of tijdens de vorige zwangerschappen ernstige problemen zijn ontstaan of wanneer u een ziekte of flinke bloedarmoede heeft, is het sterk aan te raden om met uw huisarts of specialist te overleggen of een verblijf in deze gebieden wel verantwoord is. Wij adviseren u voor het boeken van een reis naar tropische bestemmingen, contact op te nemen om u te laten informeren over mogelijke gezondheidsrisico's tijdens de reis in combinatie met uw zwangerschap.

Bekijk de folder over Zwanger en reizen

Zikavirus

Let op!
Ben je zwanger of heb je op korte termijn een zwangerschapswens, lees dan hier meer informatie over Zika en de landen waar het Zikavirus voorkomt.Het is mogelijk om voorafgaand aan de reis of het boeken van een reis telefonisch contact op te nemen met een van onze medewerkers om de risico's van Zika te bespreken. Bel dan met 088-01 00 530.