U bevindt zich hier

Cursussen

Zwangerschap en bevalling

Ben je zwanger? Van harte gefeliciteerd.
De geboorte van je baby is een belangrijke gebeurtenis, maar ook spannend. Het is goed om je voor te bereiden. Op de bevalling, maar ook op de tijd als de baby er is. Kijk op ons aanbod cursussen en bijeenkomsten, zwangerschap, bevalling en het eerste jaar

Opvoedcursussen, lezingen en workshops

Elke ouder loopt wel eens rond met vragen. Bijvoorbeeld over de peuterpuberteit, over pubers, of over opvoeden in het algemeen. Kijk op ons aanbod cursussen en bijeenkomsten.

Vragen over opvoeden

Voor alle vragen over opvoeding of ontwikkeling van kinderen tussen 0 en 19 jaar, kun je terecht op onze opvoedspreekuren in de regio's KvNH, NK en WF, deze vind je op verschillende plaatsen in de regio. Je kunt telefonisch een afspraak maken voor de opvoedspreekuren.
Kun je niet op een van de vaste dagen, dan kun je ook op een ander moment in de week terecht. Natuurlijk kun je je vraag ook mailen.
Het opvoedspreekuur is gratis. Je kunt gebruik maken van 4 gesprekken. Heb je meer of andere hulp nodig, dan kan de opvoedadviseur je verder helpen. Het is ook mogelijk om je opvoedvraag online te stellen. Je vraag wordt dan binnen 5 werkdagen beantwoord door een opvoedadviseur volgens het Positief Opvoeden-programma van Triple P. 

 

Doorgeven school of dagbesteding

Heb je een brief van ons ontvangen, waarin gevraagd wordt om de school of dagbesteding aan ons door te geven? Laat je gegevens achter.

Stop pesten