U bevindt zich hier

GGDHN op Twitter

Bent u geïnteresseerd in nieuws van en over de GGD? Volg ons dan ook op twitter. We zijn daar ook bereikbaar voor vragen en opmerkingen.

 twitter.com/GGDHN

Bekijk nieuws over corona

 

Voorbereidingen winters weer05-02-2021

GGD Hollands Noorden heeft voorbereidingen getroffen tegen de komst van het winterse weer. Ondanks de weersverwachting blijft de vaccinatielocatie in Alkmaar dit weekend in principe gewoon open. Wel is er een aantal voorzieningen getroffen om de winterse omstandigheden niet te storend te laten zijn.

Wilt u zondag liever niet gevaccineerd worden, bel dan met 0800-7070.

De afspraak wordt dat op een later moment ingepland. Mocht het, bijvoorbeeld door grote drukte, niet lukken het landelijk callcenter te pakken te krijgen, probeer het dan later nog eens. De uitnodiging voor vaccinatie blijft geldig.

Uit voorzorg sluit de GGD zondag de teststraten in Opmeer, Heerhugowaard en Bovenkarspel. De overige teststraten zijn beperkt open. Mensen die een afspraak hebben staan voor zondag worden door de GGD geïnformeerd.

Wil je door de weersomstandigheden toch liever niet getest worden dit weekend, bel dan met 0800-1202.

Mochten wij door het slechte weer moeten besluiten de vaccinatielocatie in Alkmaar en de verschillende GGD-teststraten in de regio toch dicht te doen, dan laten wij dit weten op deze site en in verschillende social media.