U bevindt zich hier

GGDHN op Twitter

Bent u geïnteresseerd in nieuws van en over de GGD? Volg ons dan ook op twitter. We zijn daar ook bereikbaar voor vragen en opmerkingen.

 twitter.com/GGDHN

Themabijeenkomst Publieke Gezondheid en Veiligheid 2019 op 24 januari11-01-2019

UITNODIGING

 

Themabijeenkomst Publieke Gezondheid en Veiligheid 2019 
voor de regio Noord-Holland Noord

 


 

Thema: Armoede
Datum:  Donderdag 24 januari 2019
Tijd:       13.00-17.00 uur
Locatie: GGD Hollands Noorden, Hertog Aalbrechtweg 22, 1823 DL Alkmaar

Doel
Het doel van deze themabijeenkomst is verdieping van het thema Armoede, zodanig dat gemeenten en andere deelnemers geïnspireerd en onderbouwd in samenwerking of samenhang dit thema kunnen oppakken. Onderbouwing richting gemeenten en anderen waarom het thema (in dit geval armoede(bestrijding)) hoog op de politieke agenda zou moeten staan.

Tijdens deze bijeenkomst bieden wij u een programma met interessante sprekers waarbij het thema armoede van verschillende kanten wordt belicht en de deelnemers met elkaar ervaringen kunnen uitwisselen.

Doelgroep
De themabijeenkomst is bedoeld voor wethouders en (beleids)ambtenaren Volksgezondheid, Jeugd en WMO van gemeenten in de regio Noord-Holland Noord. Daarnaast tevens voor raads-en commissieleden van gemeenten en medewerkers van zorgorganisaties in de regio Noord-Holland Noord.

Om de themabijeenkomst goed aan te kunnen laten sluiten op wat er in onze regio speelt, nodigen wij u uit om uw ervaringen (goed en minder goed) met de regionale collega’s te delen. Wij vragen u dan het onderwerp en uw gegevens voorafgaande aan de bijeenkomst te mailen naar lekkerleven@ggdhn.nl

Kosten
Aan deze themabijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden
Aanmelden kan tot uiterlijk 18 januari 2019 via cursusbureau@ggdhn.nl onder vermelding van uw naam, functie en organisatie.

 

Uitnodiging en programma