U bevindt zich hier

GGDHN op Twitter

Bent u geïnteresseerd in nieuws van en over de GGD? Volg ons dan ook op twitter. We zijn daar ook bereikbaar voor vragen en opmerkingen.

 twitter.com/GGDHN

Bekijk nieuws over corona

 

Onlline magazine voor ouders - Zorg goed voor jezelf30-09-2021

Van 4-10 oktober 2021 is de Week van de Opvoeding. Dit is een landelijk initiatief van het Nederlands Jeugd Instituut (NJI) met als thema: Vertel eens…

Tijdens de Week van de Opvoeding wordt op een positieve manier aandacht besteed aan opvoeden en ouderschap. Voor ouders is er een online magazine uitgebracht met als thema ‘Zorg goed voor jezelf’. In het magazine staan artikelen over goed voor jezelf zorgen als ouder, vaderschap, de eerste 1000 duizend dagen, pandemie & natuurrampen, werk en gezin combineren en interviews met ouders en professionals. Nieuwsgierig?
Het magazine is vanaf vandaag online. Lees het magazine 'Zorg goed voor jezelf' hier of opent het magazine via de QR-code.

Het online magazine gaat over goed voor jezelf zorgen als ouder. Als het goed gaat met jou als ouder of opvoeder voel je je prettig en kun je beter voor je kind zorgen. Ook geef je een goed voorbeeld. Lees in dit magazine verhalen van ouders en professionals uit heel Nederland, misschien ook wel uit jouw regio!

Quote van een ouder met twee kinderen
“Iedere dag als ik mijn kinderen naar de voorschool gebracht heb ga ik een half uurtje wandelen. Vroeger ging ik snel naar huis, opruimen en koken. Nu ga ik wandelen, en het helpt echt! Ik heb veel minder stress. En het lukt me nu veel beter om rustig met mijn kinderen te praten.”

Het online magazine 'Zorg goed voor jezelf'- uitgebracht door door verschillende praktijkorganisaties en het Nederlands Centrum Jeugdgezondheid (NCJ)