U bevindt zich hier

GGDHN op Twitter

Bent u geïnteresseerd in nieuws van en over de GGD? Volg ons dan ook op twitter. We zijn daar ook bereikbaar voor vragen en opmerkingen.

 twitter.com/GGDHN

Maart = 30dagengezonder24-01-2020

In 30 dagen een gezonde gewoonte aanleren. Het kan! GGD Hollands Noorden daagt opnieuw alle inwoners uit om mee te doen met de campagne en een eigen uitdaging aan te gaan van 1 t/m 30 maart 2020. Denk aan 30 dagen op de fiets naar het werk, niet snoepen, complimenten geven, staand vergaderen of elke dag je smartphone een uurtje uit. Belangrijk is dat je kiest voor een concrete haalbare uitdaging die je 30 dagen lang elke dag uitvoert.

Alleen of samen! Wie daag jij uit?
Daag anderen uit om mee te doen. Dat werkt stimulerend en zo houd je elkaar scherp. Aanmelden kan via de website www.30dagengezonder.nl. Deelnemers ontvangen de hele maand maart inspirerende tips en adviezen om het vol te houden.

Toolkit organisaties en scholen
Er zijn toolkits beschikbaar voor organisaties en scholen met praktische tips en adviezen om de actie uit te zetten en een uitdaging samen met de klas of collega’s aan te gaan. Ook zijn er posters en flyers beschikbaar om te verspreiden in de regio. Neem voor het aanvragen van de toolkit of bij vragen contact op met Marloes Bosselaar (mbosselaar@ggdhn.nl).

30dagengezonder is een actie van GGD Hollands Noorden, GGD Gooi en Vechtstreek en GGD Zaanstreek-Waterland i.s.m. Groen Kapitaal van de Provincie Noord-Holland.