U bevindt zich hier

GGDHN op Twitter

Bent u geïnteresseerd in nieuws van en over de GGD? Volg ons dan ook op twitter. We zijn daar ook bereikbaar voor vragen en opmerkingen.

 twitter.com/GGDHN

Kinderwens? Wij zijn op zoek naar jullie!15-10-2019

KinderwensEen goede voorbereiding op een zwangerschap is belangrijk. Zo kan een zwangerschap gezond beginnen! Hebben jullie een kinderwens, dan komen we graag met jullie in contact. Wij horen graag hoe jullie je voorbereiden (of juist niet) op een zwangerschap en wat de voorkeur heeft. Daar kunnen wij van leren en zo onze diensten beter aanpassen aan de behoefte van alle aanstaande ouders. Doen jullie mee? 

Voorbereiding op de komst van een baby
De meeste (aanstaande) ouders gaan zich voorbereiden op de komst van de baby als zij zwanger zijn. Door het volgen van een cursus, het lezen van tijdschriften of te zoeken op internet. Voor een goede start kun je je ook voorbereiden als je nog niet zwanger bent, maar wel een kinderwens hebt. We helpen jullie daar graag mee, maar wij weten nu nog niet wat de voorkeur is van (aanstaande) ouders. Door middel van een onderzoek willen we dat beter in kaart brengen.

Helpen jullie ons mee?
Voor dit onderzoek willen we graag in contact komen met (aanstaande ouder) paren die een kinderwens hebben. Door middel van een interview leren jullie ons wat jullie belangrijk vinden bij de voorbereiding op een zwangerschap. Dit interview neemt ongeveer een uur in beslag. De locatie spreken we samen af. Dit kan een GGD-locatie zijn bij jullie in de buurt, maar mag ook bij jullie thuis.

Hoe gaan wij om met jullie gegevens?
De gegevens die we verzamelen, verwerken wij anoniem. Dit betekent dat wij jullie naam en andere herleidbare gegevens niet opnemen in de verwerking. De gegevens helpen ons om onze diensten beter af te stemmen op de behoefte van alle aanstaande ouders!

Meer informatie en opgeven
Misschien heb je na het lezen vragen, of wil je iets meer informatie. Mail, app of bel mij dan gerust! Opgeven kan per telefoon, mail of app. Natuurlijk hebben we een  aardigheidje als je mee doet! Ellen van der Meer, GGD Hollands Noorden emeer@ggdhn.nl  of 06 – 10 03 02 77