U bevindt zich hier

GGDHN op Twitter

Bent u geïnteresseerd in nieuws van en over de GGD? Volg ons dan ook op twitter. We zijn daar ook bereikbaar voor vragen en opmerkingen.

 twitter.com/GGDHN

Goed voorbereid op reis? Laat je vaccineren! Maak een afspraak bij GGD HN voor vaccinaties en deskundig advies11-04-2019

De lente komt eraan. Reden voor veel mensen om op te vrolijken met een vakantie naar een zonnige bestemming. Heeft u dezelfde plannen? Zorg dan dat u veilig op reis gaat. Maak een afspraak bij GGD Hollands Noorden voor vaccinaties en deskundig advies.

Controleer welke vaccinaties nodig zijn
De risico’s van reizen worden vaak onderschat. Risicogebieden voor infectieziekten liggen niet alleen in (sub)tropische landen, zoals Thailand, Vietnam, Gambia en Indonesië. Dichterbij, in landen zoals Turkije, Marokko en Egypte kunnen slechtere hygiënische omstandigheden ook een bedreiging vormen voor de gezondheid. Check welke vaccinaties geadviseerd worden voor uw bestemming via www.ggdreisvaccinaties.nl.

Maak een afspraak
Naast deskundig advies en vaccinaties, kunnen reizigers bij GGD Hollands Noorden, in Alkmaar, Den Helder, Hoorn en Schagen terecht voor een recept tegen malaria en artikelen voor uw reisapotheek. Maak een afspraak bij GGD Hollands Noorden via www.ggdhn.nl/reizen of bel naar 088-01 00 530.