U bevindt zich hier

GGDHN op Twitter

Bent u geïnteresseerd in nieuws van en over de GGD? Volg ons dan ook op twitter. We zijn daar ook bereikbaar voor vragen en opmerkingen.

 twitter.com/GGDHN

Online bijeenkomst 'Je puber in coronatijd. Wat kun je doen?' op 20 april29-03-2021

Het leven van jongeren is anders door de coronatijd. Ze missen school, sport, hun vrienden en kunnen niet de dingen doen die in deze levensfase belangrijk voor ze zijn. Dat kan vragen of zorgen geven.

Tijdens deze online bijeenkomst gaat Steven Pont (ontwikkelingspsycholoog en opvoedcoach) in op de invloed van de coronatijd op pubers/jongeren. Je krijgt antwoord op vragen zoals: Wat betekent deze tijd voor jongeren? Wat hebben jongeren nodig? Hoe kun je als ouder je kind ondersteunen? Maar ook: Welke gevolgen heeft deze tijd op de ontwikkeling van jongeren nu en later?

Datum, tijd, locatie, kosten, trainer en aanmelden

Datum:           dinsdag 20 april 2021
Tijd: 20.00-21.15 uur
Kosten: Gratis
Trainer: Steven Pont, ontwikkelingspsycholoog, opvoedcoach en bekend van het tv-programma 'De Opvoeders' en columns
Aanmelden: Ouders kunnen zich aanmelden via: Online bijeenkomst Je puber in coronatijd, wat kun je doen? of klik op de aanmeldbutton.

 

 

De avond vindt online plaats. Er is een maximum aan het aantal deelnemers dus geef je snel op.

Vragen over opvoeden?
Als je naar aanleiding van deze online bijeenkomst vragen hebt kun je bellen met GGD HN, 088-01 00 550 voor het maken van een (online) afspraak met een opvoedadviseur. Mailen kan ook via positiefopvoeden@ggdhollandsnoorden.nl.
Meer informatie over opvoeden is te vinden op de website: www.positiefopvoeden.nl regio Noord-Holland-Noord en www.ggdhollandsnoorden.nl.

Deze bijeenkomst wordt mogelijk gemaakt door de gemeenten in de regio Alkmaar, Kop van Noord-Holland en West-Friesland en de GGD Hollands Noorden.