U bevindt zich hier

GGDHN op Twitter

Bent u geïnteresseerd in nieuws van en over de GGD? Volg ons dan ook op twitter. We zijn daar ook bereikbaar voor vragen en opmerkingen.

 twitter.com/GGDHN

Verkiezing Meest invloedrijke persoon in de publieke gezondheid 201707-03-2018

Doe mee aan de verkiezing van de Meest invloedrijke persoon in de publieke gezondheid! Ook dit jaar kiezen we weer de Meest Invloedrijke Persoon in de Publieke gezondheid. Je kunt nu je kandidaten aandragen om de volwaardige opvolger te worden van Connie Rijlaarsdam, initiatiefnemer van het project Nu niet zwanger.  

De verkiezing van meest invloedrijke persoon in de publieke gezondheid is met zijn achtste editie uitgegroeid tot een mooi jaarlijks evenement. Met de uitverkiezing worden de persoon én het project waarvoor hij of zij zich sterk maakt in het zonnetje gezet. Projecten die meehelpen om Nederland bewust een beetje gezonder te maken.

Eerst mag je kiezen
Je kunt vanaf 16 februari je keuze kenbaar maken en daarmee ben je onderdeel van de grote publiekjury. Laat je gedachten eens gaan. Wie heb je op het oog die iets bijzonders heeft bereikt op het gebied van de publieke gezondheid? Denk groot, anders en ook Om, en vergeet zeker niet de kleine projecten.

Heb je je keuze gemaakt, geef dan hier je twee favorieten door. Op 25 maart sluiten we de publieksstemming en stellen we de vijf meest genoemde namen vast. Daarna is het woord aan de vakjury. Deze vakjury zijn we nu aan het formeren en zodra er namen bekend zijn, laten we dat u weten. De vakjury gaat uitmaken wie van deze vijf doordringen tot de top drie die wordt uitgenodigd voor de feestelijk prijsuitreiking op 10 april.

Wie wint er op 10 april?
De prijsuitreiking vindt plaats op dinsdag 10 april, aansluitend aan het NCVGZ in de Jaarbeurs in Utrecht. Je kunt je gratis aanmelden voor deze uitreiking via info@decongresbalie.nl.

De verkiezing van de Meest invloedrijke persoon in de publieke gezondheid wordt voor de achtste keer georganiseerd door de NPHF Federatie voor Gezondheid en GGD GHOR Nederland. Eerdere winnaars van Meest invloedrijke persoon in de publieke gezondheid waren: Jos van de Sande, Joan Briels, Frank Klaassen. Mariet Paes, Yvonne Vanneste, Machteld Huber en Connie Rijlaarsdam.