U bevindt zich hier

GGDHN op Twitter

Bent u geïnteresseerd in nieuws van en over de GGD? Volg ons dan ook op twitter. We zijn daar ook bereikbaar voor vragen en opmerkingen.

 twitter.com/GGDHN

Regenboogpeiling van start gegaan op Paarse Vrijdag 10 december11-12-2021

directie GGD HN doet ook mee aan Paarse VrijdagVrijdag 10 december, was het Paarse Vrijdag. Op deze dag droegen scholieren iets paars om de LHBTI+ community te steunen. Ook is dit de dag waarop de 'Regenboogpeiling NHN' van start is gegaan.

De Regenboogpeiling Noord-Holland-Noord (NHN) is een online onderzoek naar de gezondheid en het welzijn van LHBTI+ personen in de regio Noord-Holland-Noord. Het onderzoek voeren we uit in opdracht van de gemeente Alkmaar. Voor de ontwikkeling van LHBTI+ beleid in Alkmaar en de regio is het belangrijk om te weten hoe het met LHBTI+ personen gaat en welke ervaringen en behoeften zij hebben.

 

 

                     

     Directie GGD HN doet mee aan Paarse Vrijdag                  

Doelgroep van de Regenboogpeiling NHN
Ben je woonachtig in één van de gemeenten in Noord-Holland-Noord, identificeer je jezelf als LHBTI+ persoon én ben je 16 jaar of ouder dan nodigen we je van harte uit om de vragenlijst in te vullen! Met deze vragenlijst kun je je laten horen: wat gaat er goed, wat kan er beter. Op die manier draag je bij aan de acceptatie van LHBTI+ personen in jouw gemeente en regio. Voor een goed beeld is het belangrijk dat zoveel mogelijk LHBTI+ personen de vragenlijst invullen, ongeacht of je ervaringen positief of negatief zijn. Het gaat om jouw mening en jouw ervaringen.

Ga naar www.regenboogpeilingNHN.nl of klik op onderstaande knop om de vragenlijst te starten.

 

Lees meer over de vragenlijst en resultaten Regenboogpeiling NHN