U bevindt zich hier

GGDHN op Twitter

Bent u geïnteresseerd in nieuws van en over de GGD? Volg ons dan ook op twitter. We zijn daar ook bereikbaar voor vragen en opmerkingen.

 twitter.com/GGDHN

Onderzoek beweegredenen wel/niet kinkhoestvaccinatie tijdens zwangerschap!01-10-2021

Doe mee aan onderzoek beweegredenen wel/niet kinkhoestvaccinatie tijdens zwangerschap!

GGD Hollands Noorden is voortdurend bezig om de preventieve gezondheidszorg te verbeteren, zo ook op het gebied van de vaccinatiecampagnes. Wij willen leren van de ervaringen van onze cliënten.

Onderzoek naar kinkhoestvaccinatie tijdens zwangerschap

Momenteel loopt er een onderzoek naar de beweegredenen waarom vrouwen tijdens hun zwangerschap wel of niet de maternale kinkhoestvaccinatie nemen. Ook bekend als de 22 wekenprik. Deze vaccinatie, die de aanstaande moeder tijdens de zwangerschap kan nemen, beschermt het kindje vanaf de geboorte tegen deze ziekte. 

In dit onderzoek werken we samen met de GGD van Zuid Limburg. In het team werken dus mensen van onze jeugdgezondheidszorg en die van GGD Zuid Limburg.

Vul de digitale vragenlijst in!
Voor dit onderzoek is een digitale vragenlijst opgesteld en loopt van september 2021 tot maart 2022. Het invullen daarvan is anoniem en neemt ongeveer 10 tot 15 minuten in beslag. De gegevens worden bewaard in een beveiligde opslagruimte en zullen na de afronding van het onderzoek worden vernietigd. De vragenlijst bevat meerkeuzevragen en vragen waarbij je zelf uitgebreider antwoord kunt geven. De antwoorden op de vragenlijst worden alleen gebruikt voor dit onderzoek.

Klik hier voor het invullen van de digitale vragenlijst!

Alvast vriendelijk bedankt voor het meewerken aan dit onderzoek.