U bevindt zich hier

GGDHN op Twitter

Bent u geïnteresseerd in nieuws van en over de GGD? Volg ons dan ook op twitter. We zijn daar ook bereikbaar voor vragen en opmerkingen.

 twitter.com/GGDHN

Advies soa-test via chat19-04-2017

Advies.chat is een online, volledig geautomatiseerde advies-applicatie over soa-testen. De vragen die je krijgt worden gesteld door een computerprogramma. Dit programma rekent uit welke vragen je moet beantwoorden. Je krijgt alleen vragen die nodig zijn om jou het beste soa-testadvies te geven.

Als je een vraag niet begrijpt, of je wilt ergens wat meer over weten, dan kun je advies.chat ook zelf vragen stellen. Je krijgt automatisch antwoord van een chatbot. Alles dat je invult blijft anoniem.

Voor het juiste advies stellen we dezelfde vragen die je huisarts of GGD zou stellen, op basis van hun medische richtlijnen voor soa-testen. Toch is de advies.chat geen vervanging van een advies van je arts. Aan het einde van de vragen krijg je een advies. Moet je je laten testen of is dat niet nodig? Advies.chat verwijst door naar hulpverleners als huisarts en GGD.

Ga naar Advies.chat