U bevindt zich hier

GGDHN op Twitter

Bent u geïnteresseerd in nieuws van en over de GGD? Volg ons dan ook op twitter. We zijn daar ook bereikbaar voor vragen en opmerkingen.

 twitter.com/GGDHN

Inschrijving Subsidie Watertappunten van 8 maart t/m 19 april26-02-2021

Water drinken is goedkoop, lekker én gezond. Om het drinken van kraanwater op meer op scholen te stimuleren is de Subsidie Watertappunten in het leven geroepen. Honderden scholen kunnen een financiële tegemoetkoming krijgen voor een watertappunt een nieuw aan te schaffen watertappunt op school, zodat leerlingen en studenten tussendoor water kunnen tappen, wat bijdraagt aan een gezonde leefstijl.

Heeft uw school al een binnenwatertappunt, maar is het wenselijk om vanwege een grote leerlingen- of studentenpopulatie een extra tappunt aan te schaffen? Of is er al een tappunt buiten, maar is het niet mogelijk om er bidons mee te vullen? Ook dan is de subsidie Watertappunten inzetbaar. Echter wanneer een schoollocatie al beschikt over een watertappunt die voorafgaande de subsidie is aangeschaft, is achteraf declareren niet mogelijk.

Naast het primair onderwijs kunnen ook schoollocaties binnen het speciaal onderwijs, voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs gebruik maken van de derde ronde van de subsidie Watertappunten 2021. De inschrijving voor de derde ronde van de subsidie Watertappunten loopt van 8 maart tot en met 19 april 2021. In de tweede week van mei informeren wij scholen over de toekenningen. Voor de voorwaarden en inschrijven klik hier.