Annelien werkt sinds begin 2018 met veel plezier als verpleegkundige seksuele gezondheid bij Gezondheidscentrum Sekswerkers. Ze werkt op het Gezondheidscentrum en is regelmatig te vinden op de Achterdam in Alkmaar. Je kunt bij Annelien terecht voor soa-testen, hepatitis B vaccinaties en al je vragen over veilig werken als sekswerker. Denk aan condoomgebruik, grenzen aangeven bij klanten of tips bij het starten of stoppen met sekswerk. Geen vraag is te gek. Annelien probeert actief de zorg voor sekswerkers te optimaliseren.


Joyce werkt sinds 2011 bij Gezondheidscentrum Sekswerkers. Ze is één van de artsen die op dinsdagmiddag aanwezig is voor sekswerkers met klachten. Bij Joyce kun je terecht als je problemen hebt met plassen, bij buikpijn, pijn bij het werk, pijn bij seks met je partner of zorgen om veranderde afscheiding of anticonceptievragen. Ze kan jou, samen met een verpleegkundige, medisch onderzoeken, je urine of afscheiding testen, overleggen met een specialist in het ziekenhuis, de seksuoloog of bekkenbodemfysiotherapeut. Joyce zet zich in om de zorg aan sekswerkers bij het Gezondheidscentrum continu te verbeteren.

Debbie is verpleegkundige seksuele gezondheid en werkt sinds 2007 met veel plezier bij Gezondheidscentrum Sekswerkers. Je kunt bij haar terecht voor soa-testen, hepatitis B vaccinaties en allerlei vragen rondom seks(werk). Debbie vindt het belangrijk dat je je welkom voelt. Je kunt haar vertellen wat jij wilt bespreken. Je hoeft je nergens voor te schamen! Ze voorziet sekswerkers graag van informatie, zodat zij hun werk prettig en veilig kunnen uitvoeren. Debbie loopt regelmatig samen met haar collega’s een rondje op de Achterdam en is hier een bekend gezicht.

Daniël Vis is verpleegkundige en consulent Seksuele Gezondheid. Hij is sinds 2022 werkzaam bij Gezondheidscentrum Sekswerkers. Je kunt bij hem terecht voor soa-testen, hepatitis B vaccinaties en anticonceptieadvies. En ook als je zorgen of problemen ervaart op seksuologisch gebied. Daniël denkt graag mee in het gezonder en veiliger maken van de omstandigheden rondom je sekswerk. Je bent welkom om je zorg, klacht of ervaring te bespreken. Je komt Daniël ook samen met zijn collega’s tegen tijdens het testen op de Achterdam.  

Manon is sinds 2016 werkzaam bij GGD Hollands Noorden. Vanaf 2020 werkt zij als doktersassistente bij Gezondheidscentrum Sekswerkers. Hier assisteert ze met veel plezier de verpleegkundigen en artsen bij hun werkzaamheden. Ook komt zij met de testkoffer langs op de Achterdam. Wil je een afspraak maken of heb je een vraag, dan kun je bij haar terecht. Dit kan telefonisch, maar je mag ook altijd binnenlopen. Manon vindt het belangrijk dat je je welkom en op je gemak voelt op het centrum en ontvangt je daarom altijd gastvrij.

Marianne is sinds december 2016 vanuit de organisatie MEE & de Wering betrokken bij Gezondheidscentrum Sekswerkers. Je kunt bij haar terecht met allerlei vragen, bijvoorbeeld over schulden en geldzaken en hulp bij brieven en formulieren. Maar ook als je niet lekker in je vel zit, je alleen voelt of als jij je afvraagt of je dit werk nog wilt of kunt blijven doen. Marianne vindt het belangrijk dat je goed voor jezelf kunt opkomen en de keuzes durft te maken die voor jou belangrijk zijn. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag kun je haar bellen of bereiken via WhatsApp.

Mirjam is sinds januari 2021 aangesloten bij het team vanuit organisatie MEE & de Wering. Mirjam ondersteunt sekswerkers die wonen of werkzaam zijn in de Kop van Noord-Holland. Ze vindt het belangrijk dat jij je gehoord en gezien voelt en de ondersteuning krijgt waaraan jij op dat moment behoefte hebt. Op maandagochtend, dinsdag, donderdag en vrijdag kun je haar bellen of bereiken via WhatsApp. Ze kan een afspraak met je maken op één van de kantooren van MEE & de Wering: Den Helder (Bernardplein 76E) of Schagen (Zijperweg 4K).