Workshop Positief Opvoeden 12-16 jaar: Tieners laten meewerken

Opvoeden een leuke, maar soms uitdagende taak? Heb je behoefte aan praktisch advies om specifiek gedrag bij jouw kind aan te pakken. Dan zijn de workshops Positief Opvoeden misschien iets voor jou!

Meer informatie

Als tieners de overgang maken van kind naar volwassene ervaren veel ouders/opvoeders dat ze tegendraads kunnen worden. Sommige ouders/opvoeders vinden deze verandering verwarrend en dit kan leiden tot conflicten. In deze workshop komen enkele positieve opvoedvaardigheden aan bod. Deze kunnen je helpen om je tiener te leren beleefd te zijn en mee te werken. Je kunt ook met andere ouders/opvoeders ervaringen en ideeën uitwisselen over ouderschap en het hanteren van ongewenst gedrag zoals het tegendraads zijn.

De workshop duurt 2 uur. Een groep bestaat uit minimaal 5 en maximaal 12 ouders/opvoeders met kinderen tussen de 12 en 16 jaar.

Praktische informatie
Voor wie
Locatie(s)
Wachtlijst
Kosten
gratis

Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kun je telefonisch van maandag t/m donderdag van 08.30 - 15.00 uur en vrijdag van 08.30-12.00 uur terecht bij het cursusbureau via telefoonnummer 088 - 01 00 557 of e-mail cursusbureau@ggdhollandsnoorden.nl.

Ons cursusaanbod wordt mogelijk gemaakt door subsidie van gemeenten in onze regio.

Workshop Positief Opvoeden 12-16 jaar: Tieners laten meewerken gratis

Andere gemeente of professional?

Staat jouw gemeente er niet bij? Of wil je deelnemen als professional? Neem dan contact met ons op om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Aanvraag / Contact

Cursus overzicht informatie

GGD Hollands Noorden organiseert diverse cursussen en bijeenkomsten rondom zwangerschap en bevalling, opgroeien en opvoeden en sociale weerbaarheid. Het aanbod van cursussen en bijeenkomsten verschilt per gemeente. Per cursus wordt hiervan een overzicht gegeven. Cursussen en bijeenkomsten kunnen alleen starten bij voldoende aanmeldingen. Wanneer een cursus of bijeenkomst niet door kan gaan, word je ingedeeld bij een cursus in een gemeente die zo dicht mogelijk bij jouw eigen woonplaats ligt. Indien je geïnteresseerd bent, kun je je altijd inschrijven. Je inschrijving wordt door ons bevestigd en zodra bekend is waar en wanneer de cursus naar keuze start, ontvang je bericht van ons.

 

Cursus overzicht