Workshop EHBO aan baby's en kinderen

Hoe goed je ook op let een ongeluk zit in een klein hoekje. Een groot deel hiervan kan thuis worden behandeld, leer in deze workshop wat je kunt doen.

Meer informatie

Deze workshop is een kennismaking met EHBO voor iedereen die met jonge kinderen in aanraking komt. De 7 meest voorkomende ongevallen bij baby's en kinderen worden behandeld en besproken.
Bij deze workshop ontvang je het boek EHBO aan baby's en kinderen.
En na afloop een bewijs van deelname.

Wil je deze workshop organiseren binnen je eigen kinderdagverblijf of school? Dat kan! Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

LET OP

Dit is geen volwaardige opleiding. U ontvangt geen certificaat dat nodig is voor bijvoorbeeld gastouders en medewerkers van kinderdagverblijven.

Is de workshop nog niet gepland? Of is deze niet bij jou in de buurt gepland? Je kunt dan altijd contact opnemen met ons (via onderstaande contactgegevens) om de mogelijkheden door te nemen of meer informatie te krijgen.

Praktische informatie
Voor wie
Locatie(s)
Nog niet gepland, neem voor meer informatie contact op via cursusbureau@ggdhn.nl
Kosten
55,-

Informatie in verband met de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus

I.v.m. de maatregelen die genomen zjjn voor het corona virus passen wij onze dienstverlening aan. Dit betekent dat al onze groepsbijeenkomsten en trainingen digitaal aangeboden worden.

Ben je al aangemeld of  volg je een cursus? Dan informeren we je hier zo spoedig mogelijk over.

Voor ouders en opvoeders is er de mogelijkheid om de cursus Positief Opvoeden online te volgen.

Voor aanstaande ouders is er de mogelijkheid om een webinar over "Borstvoeding" en "Een baby! terug te kijken". Je kunt je hiervoor hieronder aanmelden. 

Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kun je telefonisch van maandag t/m donderdag van 08.30 - 15.00 uur en vrijdag van 08.30-12.00 uur terecht bij het cursusbureau via telefoonnummer 088 - 01 00 557 of e-mail cursusbureau@ggdhollandsnoorden.nl.

Ons cursusaanbod wordt mogelijk gemaakt door subsidies van de gemeenten in onze regio.

Workshop EHBO aan baby's en kinderen 55,-

Andere gemeente of professional?

Staat jouw gemeente er niet bij? Of wil je deelnemen als professional? Neem dan contact met ons op om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Aanvraag / Contact

Cursus overzicht informatie

GGD Hollands Noorden organiseert diverse cursussen en bijeenkomsten rondom zwangerschap en bevalling, opgroeien en opvoeden en sociale weerbaarheid. Het aanbod van cursussen en bijeenkomsten verschilt per gemeente. Per cursus wordt hiervan een overzicht gegeven. Cursussen en bijeenkomsten kunnen alleen starten bij voldoende aanmeldingen. Wanneer een cursus of bijeenkomst niet door kan gaan, word je ingedeeld bij een cursus in een gemeente die zo dicht mogelijk bij jouw eigen woonplaats ligt. Indien je geïnteresseerd bent, kun je je altijd inschrijven. Je inschrijving wordt door ons bevestigd en zodra bekend is waar en wanneer de cursus naar keuze start, ontvang je bericht van ons.

 

Cursus overzicht