Webinar Hoe maak ik mijn kind weerbaarder? Terugkijken

In een tijd waarin pesten en groepsdruk veel voorkomen; is het fijn om te weten hoe je je kind zich zekerder laat voelen en meer zelfvertrouwen geeft.

Meer informatie

Is opvoeden soms een uitdagende taak? Is het als ouder ook vallen en opstaan?
Tijdens deze online lezing leer je, als ouder van een kind in de basisschoolleeftijd, hoe je jouw kind positiever in het leven kunt laten staan, hoe je je kind leert omgaan met gevoelens en hoe je kind voor zichzelf op kan komen.

De webinar duurt tussen de 30 en 45 minuten. De aanvangstijd is om 20.00 uur. Deze webinar wordt gegeven door Carine Kielstra, pedagoog en hoofdtrainer van Positief Opvoeden, Triple P

Praktische informatie
Voor wie
Locatie(s)
Thuis online
Kosten
gratis

Informatie in verband met de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus

I.v.m. de maatregelen die genomen zjjn voor het corona virus passen wij onze dienstverlening aan. Dit betekent dat al onze groepsbijeenkomsten en trainingen i.v.m. de lockdown en de door het RIVM genomen maatregelen online worden aangeboden. In ieder geval tot nader bericht blijven wij deze online aanbieden .

Voor ouders en opvoeders is er de mogelijkheid om de cursus Positief Opvoeden online te volgen.

Voor (aanstaande) ouders is er de mogelijkheid om een webinar over "Borstvoeding" , "Een baby!" en een van positef opvoeden terug te kijken". Je kunt je hiervoor hieronder aanmelden. 

Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kun je telefonisch van maandag t/m donderdag van 08.30 - 15.00 uur en vrijdag van 08.30-12.00 uur terecht bij het cursusbureau via telefoonnummer 088 - 01 00 557 of e-mail cursusbureau@ggdhollandsnoorden.nl.

Ons cursusaanbod wordt mogelijk gemaakt door subsidies van de gemeenten in onze regio.

Webinar Hoe maak ik mijn kind weerbaarder? Terugkijken gratis

Andere gemeente of professional?

Staat jouw gemeente er niet bij? Of wil je deelnemen als professional? Neem dan contact met ons op om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Aanvraag / Contact

Cursus overzicht informatie

GGD Hollands Noorden organiseert diverse cursussen en bijeenkomsten rondom zwangerschap en bevalling, opgroeien en opvoeden en sociale weerbaarheid. Het aanbod van cursussen en bijeenkomsten verschilt per gemeente. Per cursus wordt hiervan een overzicht gegeven. Cursussen en bijeenkomsten kunnen alleen starten bij voldoende aanmeldingen. Wanneer een cursus of bijeenkomst niet door kan gaan, word je ingedeeld bij een cursus in een gemeente die zo dicht mogelijk bij jouw eigen woonplaats ligt. Indien je geïnteresseerd bent, kun je je altijd inschrijven. Je inschrijving wordt door ons bevestigd en zodra bekend is waar en wanneer de cursus naar keuze start, ontvang je bericht van ons.

 

Cursus overzicht