Webinar Een baby! terug kijken

De geboorte van je baby is een belangrijke gebeurtenis! Maar ook spannend; wat kun je verwachten als de baby er is?

Meer informatie

De geboorte van je baby is een belangrijke gebeurtenis! Maar ook spannend; wat kun je verwachten als de baby er is?
Kun je een baby verwennen? Hoeveel slaapt een baby eigenlijk? Je zult straks duizend vragen hebben. Goed dus om je in de zwangerschap voor te bereiden op de tijd als de baby er is. Wij helpen je daar graag mee.
Ben je 25 weken of langer zwanger? Kijk dan (samen met je partner) naar de webinar “Een baby”. Een interactieve bijeenkomst, om je voor te bereiden op je nieuwe rol als ouder!
Deze webinar is gratis!

Praktische informatie
Voor wie
Zwanger
Locatie(s)
Thuis online
Kosten
gratis

Voor aanstaande moeders/ouders zijn wij bezig om onze cursussen en groepsbijeenkomsten weer op locatie te laten plaatsvinden. Hierbij rekening houdend met de nieuwe maatregelen en richtlijnen van het RIVM.

Voor ouders en opvoeders is er de mogelijkheid om de cursus Positief Opvoeden online te volgen. Je kunt hiervoor hieronder aanmelden. 

Het blijft mogelijk om je in te schrijven voor cursussen en groepsbijeenkomsten. Als er wijzigingen komen betreffende cursussen/groepsbijeenkomsten waar je je voor hebt aangemeld, dan zullen wij je hierover informeren per mail. 

Meer informatie over het coronavirus klik dan hier

Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kun je telefonisch van maandag t/m donderdag van 08.30 - 15.00 uur en vrijdag van 08.30-12.00 uur terecht bij het cursusbureau via telefoonnummer 088 - 01 00 557 of e-mail cursusbureau@ggdhollandsnoorden.nl.

Ons cursusaanbod wordt mogelijk gemaakt door subsidies van de gemeenten in onze regio.

Webinar Een baby! terug kijken gratis

Andere gemeente of professional?

Staat jouw gemeente er niet bij? Of wil je deelnemen als professional? Neem dan contact met ons op om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Aanvraag / Contact

Cursus overzicht informatie

GGD Hollands Noorden organiseert diverse cursussen en bijeenkomsten rondom zwangerschap en bevalling, opgroeien en opvoeden en sociale weerbaarheid. Het aanbod van cursussen en bijeenkomsten verschilt per gemeente. Per cursus wordt hiervan een overzicht gegeven. Cursussen en bijeenkomsten kunnen alleen starten bij voldoende aanmeldingen. Wanneer een cursus of bijeenkomst niet door kan gaan, word je ingedeeld bij een cursus in een gemeente die zo dicht mogelijk bij jouw eigen woonplaats ligt. Indien je geïnteresseerd bent, kun je je altijd inschrijven. Je inschrijving wordt door ons bevestigd en zodra bekend is waar en wanneer de cursus naar keuze start, ontvang je bericht van ons.

 

Cursus overzicht