Lezing Positief Opvoeden 0-12 jaar: Zelfvertrouwen en sociale vaardigheden bij kinderen stimuleren

Opvoeden een leuke, maar soms uitdagende taak? Heb je behoefte aan wat tips om de lastige momenten met jou kind wat gemakkelijker te maken? Dan zijn de lezingen Positief Opvoeden iets voor jou!

Meer informatie

Tijdens deze lezing besteden we aandacht aan de zogenaamde bouwstenen die nodig zijn voor de ontwikkeling van zelfvertrouwen en sociale vaardigheden. Een aantal van deze bouwstenen zijn: 'Respect hebben voor anderen en rekening houden met anderen.', 'Goed kunnen communiceren.' en 'Het hebben van een gezond en positief zelfbeeld.'

De lezing duurt 2 uur en is bedoeld voor ouders/opvoeders met kinderen tussen 2 en 12 jaar.

Praktische informatie
Voor wie
Locatie(s)
Wachtlijst
Kosten
gratis

Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kun je telefonisch van maandag t/m donderdag van 08.30 - 15.00 uur en vrijdag van 08.30-12.00 uur terecht bij het cursusbureau via telefoonnummer 088 - 01 00 557 of e-mail cursusbureau@ggdhollandsnoorden.nl.

Ons cursusaanbod wordt mogelijk gemaakt door subsidie van gemeenten in onze regio.

Lezing Positief Opvoeden 0-12 jaar: Zelfvertrouwen en sociale vaardigheden bij kinderen stimuleren gratis

Andere gemeente of professional?

Staat jouw gemeente er niet bij? Of wil je deelnemen als professional? Neem dan contact met ons op om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Aanvraag / Contact

Cursus overzicht informatie

GGD Hollands Noorden organiseert diverse cursussen en bijeenkomsten rondom zwangerschap en bevalling, opgroeien en opvoeden en sociale weerbaarheid. Het aanbod van cursussen en bijeenkomsten verschilt per gemeente. Per cursus wordt hiervan een overzicht gegeven. Cursussen en bijeenkomsten kunnen alleen starten bij voldoende aanmeldingen. Wanneer een cursus of bijeenkomst niet door kan gaan, word je ingedeeld bij een cursus in een gemeente die zo dicht mogelijk bij jouw eigen woonplaats ligt. Indien je geïnteresseerd bent, kun je je altijd inschrijven. Je inschrijving wordt door ons bevestigd en zodra bekend is waar en wanneer de cursus naar keuze start, ontvang je bericht van ons.

 

Cursus overzicht