Informatieavond over de Bevalling

Tijdens deze bijeenkomst geeft een verloskundige informatie over de bevalling.

Meer informatie

Tijdens deze (eenmalige) bijeenkomst komen onder andere verschillende vormen van bevallen en pijnbestrijding aan de orde.
Het heeft de voorkeur de informatiebijeenkomst over de bevalling bij je eigen verloskundige(n)praktijk bij te wonen.

De informatieavond duurt 1,5 uur. Wij adviseren deze informatiebijeenkomst bij te wonen vanaf 32 weken zwangerschap of in de maand voorafgaand aan je uitgerekende datum. Natuurlijk is je partner ook van harte welkom.

LET OP
Exacte data en tijden worden zichtbaar bij het invullen van het inschrijfformulier in de rechter kolom.

Verloskundige Om de Noord geeft ook informatieavonden, graag aanmelden bij de verloskundige zelf tijdens het spreekuur.

Praktische informatie
Voor wie
Zwanger
Locatie(s)
Alkmaar, Bergen, Castricum, Den Helder, Enkhuizen, Heiloo, Hoorn, Langedijk, Medemblik, Opmeer, Schagen
Kosten
gratis

Voor aanstaande moeders/ouders zijn wij bezig om onze cursussen en groepsbijeenkomsten weer op locatie te laten plaatsvinden. Hierbij rekening houdend met de nieuwe maatregelen en richtlijnen van het RIVM.

Voor ouders en opvoeders is er de mogelijkheid om de cursus Positief Opvoeden online te volgen. Je kunt hiervoor hieronder aanmelden. 

Het blijft mogelijk om je in te schrijven voor cursussen en groepsbijeenkomsten. Als er wijzigingen komen betreffende cursussen/groepsbijeenkomsten waar je je voor hebt aangemeld, dan zullen wij je hierover informeren per mail. 

Meer informatie over het coronavirus klik dan hier

Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kun je telefonisch van maandag t/m donderdag van 08.30 - 15.00 uur en vrijdag van 08.30-12.00 uur terecht bij het cursusbureau via telefoonnummer 088 - 01 00 557 of e-mail cursusbureau@ggdhollandsnoorden.nl.

Ons cursusaanbod wordt mogelijk gemaakt door subsidies van de gemeenten in onze regio.

Informatieavond over de Bevalling gratis

Andere gemeente of professional?

Staat jouw gemeente er niet bij? Of wil je deelnemen als professional? Neem dan contact met ons op om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Aanvraag / Contact

Cursus overzicht informatie

GGD Hollands Noorden organiseert diverse cursussen en bijeenkomsten rondom zwangerschap en bevalling, opgroeien en opvoeden en sociale weerbaarheid. Het aanbod van cursussen en bijeenkomsten verschilt per gemeente. Per cursus wordt hiervan een overzicht gegeven. Cursussen en bijeenkomsten kunnen alleen starten bij voldoende aanmeldingen. Wanneer een cursus of bijeenkomst niet door kan gaan, word je ingedeeld bij een cursus in een gemeente die zo dicht mogelijk bij jouw eigen woonplaats ligt. Indien je geïnteresseerd bent, kun je je altijd inschrijven. Je inschrijving wordt door ons bevestigd en zodra bekend is waar en wanneer de cursus naar keuze start, ontvang je bericht van ons.

 

Cursus overzicht