Cursus Zwanger, Gezond en Fit Texel

Tijdens je zwangerschap wil je fit blijven. En gezond! Bovendien wil je graag weten wat je straks te wachten staat als de bevalling begint en de baby er is. De cursus Zwanger, gezond en fit besteedt aandacht aan deze onderwerpen.

Meer informatie

Naast specifieke voorbereiding op de bevalling, ligt de nadruk in de cursus op bewegen, houding en conditie. Je krijgt oefeningen gericht op spiergroepen die het tijdens de zwangerschap het zwaarst te verduren hebben: spiergroepen rond het bekken en voor je houding. Naast het actieve deel is er ook ruimte voor ontspanningsoefeningen. Natuurlijk zorgt de cursus er ook voor dat je leuk contact legt en ervaringen kunt delen met andere zwangere vrouwen.

De cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten van 1 uur en een kwartier. Tijdens 1 van de bijeenkomsten is ook je partner welkom (je mag natuurlijk ook alleen komen of met een vriendin/familielid). De groep bestaat uit minimaal 5 en maximaal 12 deelnemers. Het advies is tussen de 25 en 30 weken zwangerschap te starten met de cursus.

Praktische informatie
Voor wie
Zwanger
Locatie(s)
Nog niet gepland, klik op 'Aanvragen' , Texel
Kosten
60,-

Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kun je telefonisch van maandag t/m donderdag van 08.30 - 15.00 uur en vrijdag van 08.30-12.00 uur terecht bij het cursusbureau via telefoonnummer 088 - 01 00 557 of e-mail cursusbureau@ggdhollandsnoorden.nl.

Ons cursusaanbod wordt mogelijk gemaakt door subsidies van de gemeenten in onze regio.

Cursus Zwanger, Gezond en Fit Texel 60,-

Andere gemeente of professional?

Staat jouw gemeente er niet bij? Of wil je deelnemen als professional? Neem dan contact met ons op om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Aanvraag / Contact

Cursus overzicht informatie

GGD Hollands Noorden organiseert diverse cursussen en bijeenkomsten rondom zwangerschap en bevalling, opgroeien en opvoeden en sociale weerbaarheid. Het aanbod van cursussen en bijeenkomsten verschilt per gemeente. Per cursus wordt hiervan een overzicht gegeven. Cursussen en bijeenkomsten kunnen alleen starten bij voldoende aanmeldingen. Wanneer een cursus of bijeenkomst niet door kan gaan, word je ingedeeld bij een cursus in een gemeente die zo dicht mogelijk bij jouw eigen woonplaats ligt. Indien je geïnteresseerd bent, kun je je altijd inschrijven. Je inschrijving wordt door ons bevestigd en zodra bekend is waar en wanneer de cursus naar keuze start, ontvang je bericht van ons.

 

Cursus overzicht