Cursus 'De tijd van je leven'

De cursus 'De tijd van je leven' is voor ouders en opvoeders van basisschoolkinderen. "Is dit hoe ik wil dat mijn kinderen zich hun jeugd herinneren. Hoe doe ik het eigenlijk als ouder/opvoeder en ben ik daar tevreden over?" Wil je met deze vragen aan de slag? meld je dan aan voor deze cursus.

Meer informatie

De cursus bestaat uit een serie van 5 workshops 'De tijd van je leven', waarin o.a. time management voor gezinnen en positief opvoeden aan bod komen. Samen met 7 andere ouders ga je hierover nadenken én mee aan de slag.

"Vol inspiratie en tips voor jouw gezin!"

De workshop duurt 2 uur. Een groep bestaat uit minimaal 6 en maximaal 8 ouders/opvoeders met kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar.

Praktische informatie
Voor wie
Locatie(s)
Alkmaar
Kosten
gratis

Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kun je telefonisch van maandag t/m donderdag van 08.30 - 15.00 uur en vrijdag van 08.30-12.00 uur terecht bij het cursusbureau via telefoonnummer 088 - 01 00 557 of e-mail cursusbureau@ggdhollandsnoorden.nl.

Ons cursusaanbod wordt mogelijk gemaakt door subsidie van gemeenten in onze regio.

Cursus 'De tijd van je leven' gratis

Andere gemeente of professional?

Staat jouw gemeente er niet bij? Of wil je deelnemen als professional? Neem dan contact met ons op om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Aanvraag / Contact

Cursus overzicht informatie

GGD Hollands Noorden organiseert diverse cursussen en bijeenkomsten rondom zwangerschap en bevalling, opgroeien en opvoeden en sociale weerbaarheid. Het aanbod van cursussen en bijeenkomsten verschilt per gemeente. Per cursus wordt hiervan een overzicht gegeven. Cursussen en bijeenkomsten kunnen alleen starten bij voldoende aanmeldingen. Wanneer een cursus of bijeenkomst niet door kan gaan, word je ingedeeld bij een cursus in een gemeente die zo dicht mogelijk bij jouw eigen woonplaats ligt. Indien je geïnteresseerd bent, kun je je altijd inschrijven. Je inschrijving wordt door ons bevestigd en zodra bekend is waar en wanneer de cursus naar keuze start, ontvang je bericht van ons.

 

Cursus overzicht