Cursus A Informatie over borstvoeding

Door omstandigheden kunnen wij deze cursus niet op locatie geven. Toch willen wij je graag informeren over het geven van borstvoeding.
Meld je aan via het aanmeldformulier dan krijg je van ons per mail de informatie toegestuurd

Meer informatie

Meld je aan via het aanmeldformulier dan krijg je van ons per mail de informatie toegestuurd

Praktische informatie
Voor wie
Zwanger
Locatie(s)
Thuis online
Kosten
gratis

Voor aanstaande moeders is er op dit moment de mogelijk om via een livestream een zwangerschapscursus te volgen! M.i.v. 27 maart 2020   

Wil je als aanstaande moeder de informatie over borstvoeding ontvangen, omdat je door de omstandigheden deze niet op locatie kunt bijwonen. Meld je dan aan voor “cursus A Informatie over borstvoeding”   

Voor ouders en opvoeders is er de mogelijkheid om de cursus Positief Opvoeden online te volgen. Je kunt hiervoor hieronder aanmelden.

Wij hebben al onze cursussen en groepsbijeenkomsten geannuleerd tot en met 1 juni 2020. Dit in verband met het coronavirus.

Het blijft mogelijk om je in te schrijven voor cursussen en groepsbijeenkomsten met een startdatum vanaf 2 juni 2020. Als er wijzigingen komen betreffende cursussen/groepsbijeenkomsten waar je je voor hebt aangemeld, dan zullen wij je hierover informeren per mail. Meer informatie over het coronavirus klik dan hier

Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kun je telefonisch van maandag t/m donderdag van 08.30 - 15.00 uur en vrijdag van 08.30-12.00 uur terecht bij het cursusbureau via telefoonnummer 088 - 01 00 557 of e-mail cursusbureau@ggdhollandsnoorden.nl.

Ons cursusaanbod wordt mogelijk gemaakt door subsidies van de gemeenten in onze regio.

Cursus A Informatie over borstvoeding gratis

Andere gemeente of professional?

Staat jouw gemeente er niet bij? Of wil je deelnemen als professional? Neem dan contact met ons op om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Aanvraag / Contact

Cursus overzicht informatie

GGD Hollands Noorden organiseert diverse cursussen en bijeenkomsten rondom zwangerschap en bevalling, opgroeien en opvoeden en sociale weerbaarheid. Het aanbod van cursussen en bijeenkomsten verschilt per gemeente. Per cursus wordt hiervan een overzicht gegeven. Cursussen en bijeenkomsten kunnen alleen starten bij voldoende aanmeldingen. Wanneer een cursus of bijeenkomst niet door kan gaan, word je ingedeeld bij een cursus in een gemeente die zo dicht mogelijk bij jouw eigen woonplaats ligt. Indien je geïnteresseerd bent, kun je je altijd inschrijven. Je inschrijving wordt door ons bevestigd en zodra bekend is waar en wanneer de cursus naar keuze start, ontvang je bericht van ons.

 

Cursus overzicht