Cursus Zwanger! en gezond (korte zwangerschapscursus)

Zwanger van je tweede of derde? Of tijdens je zwangerschapsverlof nog een cursus volgen? Goed idee!

Meer informatie

Schrijf je in voor onze korte zwangerschapscursus van drie lessen. Zo ben je straks goed voorbereid op de bevalling en de tijd erna! De lessen leren je te ontspannen en te vertrouwen op wat er gaat komen. Een praktische cursus met tips en oefeningen in vogelvlucht!
De lessen duren 1 uur en 15 minuten.

Praktische informatie
Voor wie
Zwanger
Locatie(s)
Schagen
Kosten
30,-

Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kun je telefonisch van maandag t/m donderdag van 08.30 - 15.00 uur en vrijdag van 08.30-12.00 uur terecht bij het cursusbureau via telefoonnummer 088 - 01 00 557 of e-mail cursusbureau@ggdhollandsnoorden.nl.

Ons cursusaanbod wordt mogelijk gemaakt door subsidies van de gemeenten in onze regio.

Cursus Zwanger! en gezond (korte zwangerschapscursus) 30,-

Andere gemeente of professional?

Staat jouw gemeente er niet bij? Of wil je deelnemen als professional? Neem dan contact met ons op om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Aanvraag / Contact

Cursus overzicht informatie

GGD Hollands Noorden organiseert diverse cursussen en bijeenkomsten rondom zwangerschap en bevalling, opgroeien en opvoeden en sociale weerbaarheid. Het aanbod van cursussen en bijeenkomsten verschilt per gemeente. Per cursus wordt hiervan een overzicht gegeven. Cursussen en bijeenkomsten kunnen alleen starten bij voldoende aanmeldingen. Wanneer een cursus of bijeenkomst niet door kan gaan, word je ingedeeld bij een cursus in een gemeente die zo dicht mogelijk bij jouw eigen woonplaats ligt. Indien je geïnteresseerd bent, kun je je altijd inschrijven. Je inschrijving wordt door ons bevestigd en zodra bekend is waar en wanneer de cursus naar keuze start, ontvang je bericht van ons.

 

Cursus overzicht