U bevindt zich hier
100 van de 8 cursussen
Sorteren op
Filter cursusaanbod

Categorie

Doelgroep

Locatie

Prijs

0 50

Type

Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kun je telefonisch van maandag t/m donderdag van 08.30 - 15.00 uur en vrijdag van 08.30-12.00 uur terecht bij het cursusbureau via telefoonnummer 088 - 01 00 557 of e-mail cursusbureau@ggdhollandsnoorden.nl.

Ons cursusaanbod wordt mogelijk gemaakt door subsidies van de gemeenten in onze regio.

60,-
Cursus Mindful Zwanger & Bevallen
Type: Cursus Mindfulness; nieuwsgierig en zonder oordeel aandachtig zijn in het nu. Wanneer je de tijd neemt om mindfulness te leren, kan dat je helpen beter om te gaan met de (onvermijdelijke) stress van zwangerschap en de onzekerheid van het geboorteproces. Met ‘Mindful Zwanger & Bevallen’ train je namelijk vertrouwen, geduld en kracht. Hoe mooi is dat!
30,-
Cursus Zwanger! en gezond (korte zwangerschapscursus)
Type: Cursus Zwanger van je tweede of derde? Of tijdens je zwangerschapsverlof nog een cursus volgen? Goed idee!
60,-
Cursus Zwanger, Gezond en Fit Texel
Type: Cursus Tijdens je zwangerschap wil je fit blijven. En gezond! Bovendien wil je graag weten wat je straks te wachten staat als de bevalling begint en de baby er is. De cursus Zwanger, gezond en fit besteedt aandacht aan deze onderwerpen. En wat is er nou leuker om dat met andere zwangere dames te doen?
60,-
Cursus Zwanger, gezond en fit
Type: Cursus Tijdens je zwangerschap wil je fit blijven. En gezond! Want wie fit aan de bevalling begint, zal weer sneller herstellen na de bevalling. Bovendien wil je graag weten wat je straks te wachten staat als de bevalling begint en de baby er is. De cursus Zwanger, gezond en fit besteedt aandacht aan deze onderwerpen.
gratis
Informatieavond over Borstvoeding
Type: Informatieavond Tijdens deze bijeenkomst krijg je informatie over het voeden van je baby.
gratis
Informatieavond over de Bevalling
Type: Informatieavond Tijdens deze bijeenkomst geeft een verloskundige informatie over de bevalling.
gratis
Workshop Een baby!
Type: workshop De geboorte van je baby is een belangrijke gebeurtenis! Maar ook spannend; wat kun je verwachten als de baby er is?
gratis
Workshop Praten met je baby
Type: Workshop Vanaf de geboorte kunnen baby's op hun eigen manier al 'praten'. Hoe doen ze dat? En hoe kan je daar als ouder/opvoeder op reageren? Tijdens de workshop Praten met je baby krijg je daar antwoord op!